Friday, October 8, 2010

Bandung, Bandung, Sirap Bandung

Dear b2b or friends out there..

I need help!

Im going to Bandung to get a few things for the wedding, but...

Tak tahu mana arah tujuan yg sepatutnya nak cari barang2 perkahwinan.

Sangat2 berharap if korang tau nama jalan, nama kedai, the nearest hotel, restaurant yada yada yang menyenangkan kerja2 shopping disana.. please share!

Thanks a lot!


Till then,

Daa~

2 comments:

cik syahira said...

Pasar Baru, Bandung.

Tingkat 2 or 3 dan ke bawah. kat atas tu tak ada apa-apa sangat. french laces, telekung, kebaya, dress, tudung, kad undangan semua ada.

jangan buang masa pusing semua tingkat. just focus kat bahagian bawah tu je.

psst, jangan la sekali-sekali beli gifts yang budak-budak kat situ jual. dia mark up sampai 500% dan jangan sekali-sekali layan/ tanya tentang barang yang dia jual. nanti dia paksa-paksa beli. ish~

Belladonna said...

hotel best and affordable is hotel cemerlang. i dpt duduk 1 night je sbb kes tak book awal2. pasar baru mmg wajib. nak jimat naik angkutan, jgn malu nk tanya jalan. kalau ada bajet lebih, naik teksi bluebird jgn teksi lain sbb bluebird guna meter, yg lain slalunya x. adn jgn lupa bg tips sket, dlm 5ribu pun ok.

Post a Comment