Wednesday, June 30, 2010

Selamat Ulang Tahun

Yeah yeah yeah...

It's my BIRTHDAY today!




And as Mr.H mentioned, this will be my last birthday as a SINGLE LADY and he wanted me to use it WISELY..
 *wisely eh? plans dah ade banyak dlm kepala ni, hehehe*

p/s: Happy birthday for those who shares the same birthday with me! 
       Many happy returns, InsyaAllah!

Till then,

Daa~









Tuesday, June 8, 2010

Aku Tak Suka Kau

Ini entry meluahkan  perasaan...

Aku tak suka orang yang NEGATIVE.

Aku tak suka orang yang suka COMPLAINT *walau benda yang kecil sekali pun*

Aku tak suka orang yang suka mengelak dari TANGGUNG JAWAB *even aku just nak tanya confirmation for some thing, bukannya aku nak menuduh ke hapa*

Aku tak suka orang yang kedekut ilmu sbb pada aku ilmu tu hak SEMUA!

Dan aku tak suka orang yang suka PUKUL CANANG menghebahkan hal-hal hidup diorang kat laman sosial semata nak dipandang tinggi atau mengharap pujian. *Rilex la, bukan ko sorang je paling cool kan?*


p/s: ada banyak benda2 yang aku tak berapa berkenan nak dengar/tgk, tapi adat manusia mmg tak sempurna. aku pun perlu menjaga tutur bicara, adat & sopan.


Till then,