Wednesday, April 28, 2010

Jogoya Japanese Buffet

I need feedback...

For anyone who have been to Jogoya Japanese Buffet in Starhill...

Sedap ke tidak.. berbaloi atau tidak..

Because..

Pada 29/04/2002, kami telah berkenalan & bercinta-cinta semasa 2nd day of our orientation di MMU Melaka.. *parents hantar pi belajaq, bukan pi cari jodoh!* sooooo, tomorrow 29/04/2010, we are having our dinner there to celebrate our 8th Anniversary together as a 'couple' sebelum kami di satukan sebagai sepasang suami & isteri next year.. *bestnya dpt title hubby & wifey nih*

Also, nk bg present ape utk mr.H eh? if yg mahal2 spt kasut, perfume yada yada.. hantaran kawin nanti nak beli lagi.. any suggestion for something yg memorable x?

p/s: Syukur dapat bertemu dgn mr.H and we are SO HAPPY with each other.. doakan kebahagiaan kami ya!

Till then,

Daa~

Wednesday, April 21, 2010

Separuh Jiwaku Pergi

Ewahhh.. galaknyaa!

Tapi it's really what i feel now because yesterday mr.H terbang jauh ke sebuah pulau di Indonesia bersama teman2 dia.. lama plak tu sampai ke hari Jumaat dia bersuka ria di sana.. *i know u'll behave kat sana kan?*

Plan nak ikut tapi since baru je start keje, mana boleh amik cuti kan..redha je la!

Not to let me keep on thinking about him and terbawak2 rasa rindu ni.. i keep myself busy at office.. Waktu kerja is from 8.30am - 5.30pm, but yesterday i chose to stay back at d office sampai 7.45pm *perkerja yg BAGUS kan?* and today sampai Jumaat pun plan nak stay back balik lambat jgk! If not, balik rumah je sure meleleh air mata kesunyian..

Till then,

p/s: sbb nak concentrate ngan workload yg banyak nih!

Saturday, April 17, 2010

mari TERLIUR bersama *kalau sudi*

*drooling* *drooling* *drooling*

Ive been dreaming to have something like this for my solemnization / reception outfit...

sumber: encik google

But definitely yang bahagian atas tu kene sopan sikit ye.. if not, confirm2 kene reject with my parents and also mr. H..

Oh ya, last weekend i accompanied my friend to meet up with RR and and only the Ri came coz the Ru had to run some errands. Well, the meeting went well, and he designed as exactly as my friend wanted to. I totally loved his designs and that day i x mintak dia design apa2 for me coz i didnt have anything in mind yet. *ms. X, hang mmg betui la, si RR ni mmg baik and very professional.. most of all, dia x kedekut bgtau mana nak carik material2 for baju.. tengs babe!*

Mungkin ini akan ku persembahkan kepada RR nanti.. and also i have another 3 potential designers in mind and 2 of them happened to be my acquaintance. *dgn harapan dpt best quotation ya!*

p/s: ade secebis impian nak pakai songket juga! ;p

Till then,